studio

onze waardes.

B.studio focust op het creëren van impactvolle belevenissen, door de naadloze verweving van design & technologie. In een wereld overgenomen door technologie, geloven wij in het verbeteren van belevenissen door het ontwerpen en ontwikkelen van holistische en omvangrijke tastbare oplossingen.

Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op de gebruiker, meeslepende verhaalvertelling en no-nonsense communicatie.

onze studio.

B.studio is gevestigd in Rijksmonument De Ploeg, Bergeijk. Het gebouw is oorspronkelijk ontworpen in 1958 door Gerrit Rietveld en diende als thuis voor Weverij De Ploeg, voordat het in 2017 gerenoveerd werd.

We delen dit bijzondere gebouw met Bruns, ons zusterbedrijf. Hierdoor hebben we gemakkelijke toegang tot de werkplaats, waar technisch werk, mechatronica en robotica, grafische vormgeving, elektrotechniek, 3D printen, frezen, schilderen en glasbewerking mogelijk is.

careers.
B.come part of our team

Design intern

Design intern

Jij als stagiair zal aan de slag gaan met een project binnen een gemeente in de Kempen. Het project gaat over het ontwerp en maakbare conceptontwikkeling van een belevenis-route dat de gemeente verbindt met de omliggende gebieden.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met verschillende perspectieven en kennis, die willen helpen het verschil te maken. In onze groeiende studio kan je jouw talent laten ontplooien en bijdragen aan het creëren van impactvolle belevenissen.